75. Yıl, Bekir Sıtkı Paşa Cd. No:75, 43100 Kütahya Merkez/Kütahya
(0274) 228 32 32

KUTSO’DA “DİKSİYON İLETİŞİM VE BEDEN DİLİ” EĞİTİMİ

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası KUTSO Akademi tarafından, üyelerin ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda, farklı alanlarda eğitim seminer programları düzenlenmeye devam ediyor. 

Üyelerin yoğun ilgi ve katılım gösterdiği programlar çerçevesinde, “Diksiyon, İletişim ve Beden Dili” konulu eğitim, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (KDPÜ) Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal sunumunda, KUTSO salonunda gerçekleştirildi

Programın açılış konuşmasını yapan KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Aktaş, yıllık eğitim takvimine ilişkin bilgi paylaşarak eğitim ve seminer faaliyetlerinin devam edeceğini belirtti. Konuklara, katılımlarından dolayı teşekkür ederek, üyelerin ilgisinden memnuniyet duyulduğunu ifade etti.

Eğitimde, iletişimin günlük hayattaki önemi, iş ve aile hayatındaki uygulamalar, beden dilinin önemi ve yeri, hitabet, diksiyonda sözcükler ve seslerin kullanımı, iletişimdeki eksik ve yanlış davranışlar, etkili iletişim için doğru tekniklere dair ipuçları gibi konularda bilgi verildi.   

Eğitmen Doç. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal’ın, iş ve aile yaşamından örnekleri paylaşarak renk kattığı, etkili iletişim ile interaktif hale getirdiği eğitime katılanlar, sunumu yoğun ilgi ve dikkatle dinledi.

Gerçek yaşamdan örnekler ile desteklenen, konuklarla birlikte sunulan drama öğretileri ile coşkulu ve keyifli geçen sunumda, katılımcılar eğlenceli anlar yaşadı.

Eğitimin sonunda,  memnuniyetlerini dile getiren katılımcılar, KUTSO yetkililerine teşekkür ederek, programların devam etmesi dileklerini ilettiler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir