75. Yıl, Bekir Sıtkı Paşa Cd. No:75, 43100 Kütahya Merkez/Kütahya
(0274) 228 32 32

KUTSO’DA “MOTİVASYON” EĞİTİMİ

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası KUTSO Akademi tarafından, üyelerin ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda, mesleki ve kişisel gelişim gibi farklı alanlardaki eğitim seminer programları düzenlenmeye devam ediyor. 

Üyelerin yoğun ilgi ve katılım gösterdiği programlar çerçevesinde, “Motivasyon” eğitimi, İzgören Akademi eğitmeni Gökhan Okçu sunumunda, KUTSO salonunda gerçekleştirildi.

Programın açılış konuşmasını yapan KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Aktaş, yılsonuna kadar düzenlenecek eğitimlere ilişkin bilgi paylaştı. Konuklara, katılımlarından dolayı teşekkür ederek, yoğun ilgiden memnuniyet duyulduğunu, üyelerin ihtiyaç ve talepleri yönünde eğitim programlarının devam edeceğini ifade etti

Eğitmen Gökhan Okçu’nun, okul, aile, iş hayatından örnekleri paylaştığı, çalışma esasları ve motivasyon sağlanmasına ilişkin tavsiyelerde bulunduğu sunum, katılımcılardan büyük beğeni topladı.

Sunumu yoğun ilgi ve dikkatle dinleyen katılımcılar, eğitimin sonunda, memnuniyetlerini dile getirdi. KUTSO yetkililerine teşekkür ederek, programların devamı yönünde dileklerini ilettiler.  

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir