75. Yıl, Bekir Sıtkı Paşa Cd. No:75, 43100 Kütahya Merkez/Kütahya
(0274) 228 32 32

Satış Pazarlama Stratejileri Eğitimi

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası

Satış ve Pazarlama Stratejileri Eğitimi, Bahçeşehir Üniversitesi Yenilikçi Eğitim Geliştirme Araştırma Merkezi (BAU YEGAM) Doç. Dr. Ahu Ergen tarafından verilecektir. Eğitime katılım için lütfen aşağıdaki formu doldurunuz.

Tarih: 11 Şubat 2020 Salı Saat:18.00 – 21.00

Eğitim İçeriği: Pazarlama; değer yaratarak ve karşılığında değer elde ederek uzun vadeli müşteri ilişkileri kurma sürecidir. Güçlü marka olmanın tek yolu pazarlamayı doğru anlamak ve uygulamaktır. Satış ise pazarlamanın pek çok aracından biridir. Günümüzde sanayi, perakende, spor, eğlence, sağlık, eğitim, siyaset gibi pek çok alanda, pazarlama uygulamalarını bilen  ve profesyonelce uygulayabilen çalışanlara ihtiyaç duyulmaktadır. Pazarlama süreçlerinin ve ipuçlarının paylaşıldığı bu eğitimin amacı, her birimden çalışanın aslında pazarlama ve satışın önemli bir parçası olduğunu kavraması ve temel kavramları öğrenmesidir.

Eğitimde değinilecek konular; Yeni pazar dinamikleri ve Değişen pazarlama, Pazarlamada verinin gücü, Tüketiciyi anlamak, Pazarlama programı oluşturmak, Güçlü marka olmak, Satış süreci, Pazarlama stratejisini belirlemek, Hizmet sektöründe pazarlama.

BAU YEGAM Hakkında Detay Bilgi için…

Eğitimler hakkında bilgi almak için. 0274 228 32 32 – Dahili: 118

2020 Yılı Eğitim Konuları