75. Yıl, Bekir Sıtkı Paşa Cd. No:75, 43100 Kütahya Merkez/Kütahya
(0274) 228 32 32

KUTSO AKADEMİ EĞİTİMLERİ BAŞLADI

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası KUTSO Akademi tarafından, üyelerin ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda düzenlenen eğitim seminerlerin, yeni yıl programları başladı. 

“2019 yılında, KUTSO Akademi eğitimlerine, 2 binden fazla kişi katıldı”

Her yıl mesleki ve kişisel gelişim gibi birçok farklı alanda düzenlenen, üyelerin yoğun katılım ve ilgi gösterdiği programlar çerçevesinde, KUTSO tarafından, 2019 yılında 31 başlıkta, 145 saat gerçekleştirilen eğitim/seminerlere 2176 kişi katılırken, katılımcıların memnuniyeti ise yüzde 90 oranında izlendi

“2020 yılı KUTSO Akademi eğitim takvimi yayınlandı”

Her yıl olduğu gibi bu yıl da, KUTSO Akademi tarafından düzenlenecek eğitim seminerlerin takvimi “akademi.kutso.org.tr” web sitesinde yayınlandı. Genel katılıma açık ve ücretsiz olarak KUTSO hizmet binasında düzenlenecek eğitim ve seminerlere, aynı web sitesinden online kayıt yaptırarak katılım sağlanabilecek.

2020 yılında KUTSO üyeleri tarafından düzenlenmesi en fazla talep edilen konulardan birisi olan “Satış ve Pazarlama Stratejileri” eğitimi ile yeni yılın ilk programı gerçekleştirildi.

KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Aktaş, açılış konuşmasında, yıllık eğitim takvimine ilişkin bilgi paylaşarak eğitim ve seminer faaliyetlerinin devam edeceğini belirtti. Konuklara, katılımlarından dolayı teşekkür ederek, yoğun ilgiden memnuniyet duyulduğunu ifade etti.

KUTSO salonunda, Bahçeşehir Üniversitesi MYO Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Doç.Dr.Ahu Ergen sunumuyla yapılan eğitimde, pazarlama ve satış kavramları, güçlü marka olmanın yolları, pazarlama süreçlerinin ve uygulamalarının dönüşümü, işletmelerin bu dönüşüme uyum sağlaması için ipuçları paylaşıldı. Ayrıca, yeni pazar dinamikleri ve değişen pazarlama, tüketiciyi anlamak, pazarlama stratejisi belirlemek, pazarlamada verinin gücü ve önemi, pazarlama programı oluşturmak, satış süreci, hizmet sektöründe pazarlama gibi konularda bilgiler veren eğitmen, ülke ve dünya markalarından örnekleri de paylaşarak, katılımcılara satış ve pazarlama alanındaki kitap tavsiyelerini de iletti. 

Eğitimin sonunda,  memnuniyetlerini dile getiren katılımcılar, KUTSO yetkililerine teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir