75. Yıl, Bekir Sıtkı Paşa Cd. No:75, 43100 Kütahya Merkez/Kütahya
(0274) 228 32 32

KUTSO’DA “PERFORMANS SİSTEMİ” EĞİTİMİ

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası

Üyelerin talepleri doğrultusunda, sene başından bu yana farklı konularda gerçekleştirilen Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası KUTSO Akademi eğitimleri devam ediyor.

“Performans Sistemi, Kurulması ve Yönetimi” konulu eğitim, yılın onuncu programı olarak, eğitmen ve danışman Teyfik Bıyıklı sunumuyla, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) salonunda gerçekleştirildi.  

KUTSO Genel Sekreteri Salih Nafi Alıç, açılış konuşmasında, katılımcılara teşriflerinden dolayı teşekkür ederek, üyelerin ilgisinden memnuniyet duyulduğunu, eğitim/seminer programlarının devam edeceğini ifade etti. Açılış konuşmasının ardından sunuma geçildi.

Sunumda, eğitmen Teyfik Bıyıklı, performans sisteminin işletme ve kurumlarda nasıl uygulanabileceği, neden ihtiyaç duyulduğu, sistemin yönetsel, örgütsel ve bireysel faydaları, sistemin yöntemleri ve uygulama örnekleri, değerlendirme hataları konularında bilgi vererek, katılımcıların sorularını cevaplandırdı.   

Eğitmenin, iş ve aile yaşamından örnekleri paylaşarak renk kattığı, etkili iletişim ile interaktif ve eğlenceli hale getirdiği eğitime katılanlar, sunumu yoğun ilgi ve dikkatle dinledi.

Katılımcılar, KUTSO’nun düzenlediği eğitim ve seminer programlarından memnuniyet duyduklarını belirterek, teşekkür etti.  

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir